RING OSS - 021-372 46 08

Stängsel Västerås

RING OSS - 021-372 46 08

Om oss

Vi reparerar stängsel i Västerås

Välkommen till Stängsel service i Uppsala AB! Vi står för det vi heter och erbjuder även service när vi bygger stängsel i Västerås. När ni behöver ett stängsel erbjuder vi alltid alla våra kunder anpassade stängsel i Västerås.

När ni behöver service och reparationer

Vi som arbetar med stängsel i Västerås har lång erfarenhet av byggen av stängsel, grindar, staket och bommar. I Västerås vänder vi oss till företag, fastighetsbolag, organisationer och privatpersoner som vill ha effektiva, starka stängsel med grindar, staket och bommar.

Vi är medvetna om att våra kunder behöver stängsel av lite olika anledningar och efterfrågar stängsel som fungerar på lite olika sätt. Därför erbjuder vi service, anpassningar och grindar med olika funktion – med eller utan automatik.

Vi reparerar oavsett väder

Ett stängsel i Västerås kan slitas med åren som går. Skadas ett stängsel behöver ni omedelbar service och reparation. Vi erbjuder service till alla våra stängsel och även till befintliga stängsel som ni kanske redan har, som behöver repareras. Då kommer vi ut och reparerar era stängsel, staket, grindar och bommar.

Kontakta oss! Av oss får ni alltid kostnadsfria offert på stängsel i Västerås.